Ga naar hoofdinhoud

Omzet koeriers blijft stijgen

De trend van de stijgende omzet van koeriersbedrijven in dit land is nog niet gestagneerd. Onlangs maakte het CBS bekend dat in het tweede kwartaal van 2012 de omzet van koeriersdiensten met 3% is toegenomen. Het toenemende aantal verkopen via internet zou een reden zijn van de aanhoudende stijging van de omzet van koeriers.

Meer internet aankopen

In Nederland worden steeds meer aankopen gedaan via internet. In 2011 kocht bijna 7 op de 10 personen producten en diensten via het web. Dit aandeel was in 2006 nog maar 5 op de 10 Nederlanders.

Dynamische markt

Om de toenemende vraag naar koeriersdiensten te beantwoorden, zit het aantal koeriersbedrijven in ons land ook al jaren in de lift. Bedrijven hebben te maken met weinig regels en kunnen eenvoudig toetreden tot de markt. Zo zijn in 2011 ruim 1250 koeriersbedrijven gestart en 700 stopgezet, op een totaal aantal van 4500 organisaties. Deze aantallen geven aan hoe dynamisch de markt van koeriersdiensten op dit moment is.

Betrouwbaar en servicegericht

Het is daarom goed om een betrouwbare en servicegerichte koeriersdienst in te schakelen voor uw organisatie. Die vindt u in Pakket-versturen.com. Wij zijn uw adres voor het versturen van al uw pakketten.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top