Pakketten

Pakket versturen met Pakket-versturen.com
 • 52 weken per jaar, 6 dagen per week*
 • Versturen via Pakket-versturen.com
 • Email notificatie, track en tracé*
 • Zelfs een nacht is niet vroeg genoeg

52 weken per jaar, 6 dagen per week

Onze pakketservice werkt 52 weken per jaar en is iedere werkdag bereikbaar voor pakketdiensten. Alleen op feestdagen is onze dienst niet te bereiken. Met onze structuur zijn wij flexibel en kunt u altijd gebruik maken van onze pakketservice.

Uw pakket versturen via Pakket-versturen.com

Wij bieden een zeer uitgebreide pakket service. U kunt met al uw pakketten bij ons terecht. U kunt een zending versturen naar een particulier, een bedrijf, een instelling of een service punt bij u in de regio. Ons personeel is zeer ervaren, representatief en handelen uiterst betrouwbaar.

Email notificatie, track en tracé, verzekering

Door middel van onze directe pakket-versturen.com koppeling, met track en tracé e-mail notificatie kunt u al uw bestellingen op de voet volgen en krijgt u bericht als uw levering op de plaats van bestemming is afgeleverd.

Wenst u liever een nachtlevering ?

Een groot voordeel van pakket-versturen.com is dat u bij ons altijd terecht kunt voor uw pakket, zelfs s’nachts. * vraag naar de voorwaarden.

 

Pakket-versturen.com

Meer informatie

Post

Post Service
 • Geen omkijken meer met onze
 • Post Breng- & Haalservice
 • Dagelijks op bestemming
 • Service op maat

pakket-versturen.com zorgt voor uw post

Geen tijd om iedere dag uw post op te halen en en weg te brengen? Geen nood, pakket-versturen.com zorgt voor uw post!

Breng – en haalservice

Met onze post breng – en haalservice, brengen en halen wij uw post op dagen dat u dat wilt bij u op locatie. Desgewenst komen wij iedere dag bij u op kantoor om uw post af te leveren en op te halen.

Dagelijks op bestemming

Wij halen en brengen zowel uw reguliere post als aangetekende brieven dagelijks op uw bestemming. Ook kunt u via onze post breng – en haalservice een pakket versturen.

Service op maat

U kunt uw post laten brengen en halen op de dagen dat u dat wilt. Wij zijn zeer flexibel en staan graag voor u klaar. Vraag nu een offerte op maat aan!

Meer informatie

Express

geen pakket is te groot
 • Uw pakket sneller bij uw klant
 • Niet morgen maar vandaag
 • Binnen 30 minuten onderweg (ACTIE!)
 • Direct / spoed, sameday of overnight

Uw pakket sneller bij uw klant

Onze Express Service kunt u iedere werkdag bereiken van 10.00 tot 22.00 uur. Wij zorgen dat uw pakket sneller bij uw klant arriveert. *let op de voorwaarden.

Niet morgen maar vandaag

U kunt onze pakketservice inschakelen voor een spoedklus, waarbij wij een pakketje of volledige palletzending ophalen en niet morgen, maar vandaag afleveren op de gewenste locatie.

Binnen 30 minuten onderweg naar u (ACTIE!!)

Op het moment dat u een spoed levering bij ons aanmeldt, zijn onze chauffeurs na acceptatie binnen 30 minuten naar u onderweg.

Direct / spoed, sameday of overnight

Zelfs voor een Direct / spoed, sameday of overnight levering hanteren wij zeer scherpe tarieven en kunt u goedkoop een pakket verzenden en laten leveren op iedere gewenste locatie.

Meer informatie

Opslag en Overslag

Opslag & Overslag
 • Opslag geregeld
 • Inpakken, verpakken, ompakken
 • Producten, Pallets en Rolcontainers
 • Klantgericht en betrouwbaar

Opslag geregeld

Opslag is bij pakket-versturen.com zo geregeld. Desgewenst kunnen wij het complete logistieke traject uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en alles met een gerust hart kunt overdragen aan ons.

In-, ver-, ompakken, verzenden & retourneren

Indien u wensen heeft omtrent de uitgaande en terugkerende stroom van uw goederen kunnen wij dit in overleg voor u uitvoeren. Hierbij spreken ze van E-fulfilment waarbij u kunt denken aan het inpakken en ompakken van uw stukgoed alsmede het verzenden, retourneren en voorraadbeheer. Wij garanderen kwaliteit en een extra scherpe prijs wanneer u het complete logistieke traject aan ons uitbesteed!

Pallets en rolcontainers

De mogelijkheden voor opslag en overslag zijn bij ons groot. U kunt bij ons terecht voor de opslag en overslag van pallets en rolcontainers.

Klantgericht en betrouwbaar

Onze pakketdienst werkt zeer klantgericht en uiterst betrouwbaar. Als klant kunt u al uw wensen kenbaar maken, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien heeft u bij ons altijd een compleet inzicht in de inkomende stroom goederen.

Meer informatie

Over ons

Na ruim 55 jaar ervaring in de logistieke sector is pakket-versturen.com in het leven geroepen. Al enige tijd zijn wij bekend met het bedienen van onze klanten waarbij de persoonlijke factor een belangrijke steunpaal is voor onze organistatie. Buiten de persoonlijke factor houden wij van korte communicatielijnen en een open structuur. pakket-versturen.com richt zich dan ook in het leveren van hoogwaardig kwalitatieve services tegen een lager tarief. in plaats van peperdure reclame campagnes maken wij gebruik van mond tot mond reclame. Door deze opzet is pakket-versturen.com inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf welke ruim 100den tevreden klanten heeft welke nog steeds dagelijks hun zendingen in onze handen geven. Bent u ook tevreden over onze dienstverlening ? Zegt het voort ! bent u niet tevreden ? vertel het ons, dan zullen wij dit voor u verbeteren !

pakket-versturen.com biedt persoonlijke service

Wij nemen graag voor u het complete logistieke traject uit handen. Wij verlenen onze klanten graag een zeer persoonlijke service. pakket-versturen.com is uw partner voor een flexibele service op het gebied van ophalen, verzenden, en retourneren van uw stukgoed. Door samen te werken met betrouwbare, toonaangevende en solide partners, is pakket-versturen.com in staat uw vraag naar uw tevredenheid uit te voeren.

Precisie, Servicegerichtheid en Betrouwbaarheid

De naam pakket-versturen.com staat voor Precisie, Servicegerichtheid en Betrouwbaarheid. Dat zijn de kernwaarden waarin nu en in de toekomst de kracht van onze organisatie ligt. Wij zorgen ervoor dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft en dat u er vanuit kunt gaan dat u bij ons altijd concurrerende tarieven betaalt voor onze dienstverlenging. pakket-versturen.com staat het hele jaar door, iedere werkdag (m.u.v. feestdagen) voor u klaar!

Offerte van pakket-versturen.com ontvangen?

U kunt in contact komen met pakket-versturen.com door het formulier op deze website in te vullen. Indien u een offerte op maat wilt ontvangen voor een pakket versturen of andere vorm van dienstverlening, kunt u de volledige opdracht omschrijven in het daarvoor aangemaakte veld.

Ja, ik wil graag informatie!

Bedrijfsnaam:*
Aanhef:*
Contactpersoon:*
E-mail adres:*
Telefoon:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
captcha
Vragen / opmerkingen:
© Copyright. All Rights Reserved