Pakketten

Pakket versturen met Pakket-versturen.com
 • 52 weken per jaar, 6 dagen per week*
 • Versturen via Pakket-versturen.com
 • Email notificatie, track en tracé*
 • Zelfs een nacht is niet vroeg genoeg

52 weken per jaar, 6 dagen per week

Onze pakketservice werkt 52 weken per jaar en is iedere werkdag bereikbaar voor pakketdiensten. Alleen op feestdagen is onze dienst niet te bereiken. Met onze structuur zijn wij flexibel en kunt u altijd gebruik maken van onze pakketservice.

Uw pakket versturen via Pakket-versturen.com

Wij bieden een zeer uitgebreide pakket service. U kunt met al uw pakketten bij ons terecht. U kunt een zending versturen naar een particulier, een bedrijf, een instelling of een service punt bij u in de regio. Ons personeel is zeer ervaren, representatief en handelen uiterst betrouwbaar.

Email notificatie, track en tracé, verzekering

Door middel van onze directe pakket-versturen.com koppeling, met track en tracé e-mail notificatie kunt u al uw bestellingen op de voet volgen en krijgt u bericht als uw levering op de plaats van bestemming is afgeleverd.

Wenst u liever een nachtlevering ?

Een groot voordeel van pakket-versturen.com is dat u bij ons altijd terecht kunt voor uw pakket, zelfs s’nachts. * vraag naar de voorwaarden.

 

Pakket-versturen.com

Meer informatie

Post

Post Service
 • Geen omkijken meer met onze
 • Post Breng- & Haalservice
 • Dagelijks op bestemming
 • Service op maat

pakket-versturen.com zorgt voor uw post

Geen tijd om iedere dag uw post op te halen en en weg te brengen? Geen nood, pakket-versturen.com zorgt voor uw post!

Breng – en haalservice

Met onze post breng – en haalservice, brengen en halen wij uw post op dagen dat u dat wilt bij u op locatie. Desgewenst komen wij iedere dag bij u op kantoor om uw post af te leveren en op te halen.

Dagelijks op bestemming

Wij halen en brengen zowel uw reguliere post als aangetekende brieven dagelijks op uw bestemming. Ook kunt u via onze post breng – en haalservice een pakket versturen.

Service op maat

U kunt uw post laten brengen en halen op de dagen dat u dat wilt. Wij zijn zeer flexibel en staan graag voor u klaar. Vraag nu een offerte op maat aan!

Meer informatie

Express

geen pakket is te groot
 • Uw pakket sneller bij uw klant
 • Niet morgen maar vandaag
 • Binnen 30 minuten onderweg (ACTIE!)
 • Direct / spoed, sameday of overnight

Uw pakket sneller bij uw klant

Onze Express Service kunt u iedere werkdag bereiken van 10.00 tot 22.00 uur. Wij zorgen dat uw pakket sneller bij uw klant arriveert. *let op de voorwaarden.

Niet morgen maar vandaag

U kunt onze pakketservice inschakelen voor een spoedklus, waarbij wij een pakketje of volledige palletzending ophalen en niet morgen, maar vandaag afleveren op de gewenste locatie.

Binnen 30 minuten onderweg naar u (ACTIE!!)

Op het moment dat u een spoed levering bij ons aanmeldt, zijn onze chauffeurs na acceptatie binnen 30 minuten naar u onderweg.

Direct / spoed, sameday of overnight

Zelfs voor een Direct / spoed, sameday of overnight levering hanteren wij zeer scherpe tarieven en kunt u goedkoop een pakket verzenden en laten leveren op iedere gewenste locatie.

Meer informatie

Opslag en Overslag

Opslag & Overslag
 • Opslag geregeld
 • Inpakken, verpakken, ompakken
 • Producten, Pallets en Rolcontainers
 • Klantgericht en betrouwbaar

Opslag geregeld

Opslag is bij pakket-versturen.com zo geregeld. Desgewenst kunnen wij het complete logistieke traject uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en alles met een gerust hart kunt overdragen aan ons.

In-, ver-, ompakken, verzenden & retourneren

Indien u wensen heeft omtrent de uitgaande en terugkerende stroom van uw goederen kunnen wij dit in overleg voor u uitvoeren. Hierbij spreken ze van E-fulfilment waarbij u kunt denken aan het inpakken en ompakken van uw stukgoed alsmede het verzenden, retourneren en voorraadbeheer. Wij garanderen kwaliteit en een extra scherpe prijs wanneer u het complete logistieke traject aan ons uitbesteed!

Pallets en rolcontainers

De mogelijkheden voor opslag en overslag zijn bij ons groot. U kunt bij ons terecht voor de opslag en overslag van pallets en rolcontainers.

Klantgericht en betrouwbaar

Onze pakketdienst werkt zeer klantgericht en uiterst betrouwbaar. Als klant kunt u al uw wensen kenbaar maken, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien heeft u bij ons altijd een compleet inzicht in de inkomende stroom goederen.

Meer informatie

Pakje versturen

Wilt u een pakje versturen maar weet u niet zo goed wie dat voor u kan doen? Pakket-versturen.com staat voor u klaar. Met al ruim 55 jaar ervaring in logistiek heeft pakket-versturen.com al honderden klanten tevreden gesteld. Een pakje versturen kan bij ons 52 weken per jaar, zes dagen per week. Wij versturen uw pakje ongeacht de grootte. Het klassieke pakje is maximaal 175 cm met een maximale omtrek van 300 cm, maar bij ons kunt u zelfs een volledige pallet laten en groot pakket verzenden.

Eenvoudig en snel

Wellicht heeft u al eens van ons gehoord, een internationaal netwerk van dienstverlening over de weg. Onze naam pakket-versturen.com staat voor Precisie, Servicegerichtheid en Betrouwbaarheid, de drie kwaliteiten waar wij al jarenlang op steunen. Daarnaast houden wij het logistieke traject in de gaten van begin tot eind. Iedere overdracht en ontvangst gaan gepaard met een naam en een handtekening. Zo kunt u een pakje versturen, zonder dat u uzelf druk hoeft te maken over het verloop van het vervoer.

Persoonlijk en klantgericht

Wij geloven in een klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze. Er wordt dan ook geen geld uitgegeven aan een dure advertentiecampagne, in plaats daarvan verspreiden onze tevreden klanten mond tot mondreclame. Wij gaan erg persoonlijk te werk en proberen de communicatielijn kort te houden. Op onze website kunt u altijd de laatste ontwikkelingen vinden binnen onze diensten, zoals een pakje versturen. Ook kunt u hier gemakkelijk contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers. Onze openingstijden zijn voor uw gemak erg ruim, en wij werken samen met enkele toonaangevende, solide en betrouwbare partners. Wij kunnen uw pakje altijd voor u traceren en hechten veel waarde aan uw inbreng. Als u niet tevreden bent over de wijze waarop wij uw pakje versturen, dan verzoeken wij u dit meteen te melden. Wij kunnen uw pakje natuurlijk binnen Nederland versturen naar zowel particuliere als zakelijke adressen, maar wij leveren ook buiten Nederland en zelfs buiten Europa. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij ook uw pakje versturen, waar u het ook naartoe wilt laten versturen.

De voordelen van pakket-versturen.com

Maar onze diensten bieden nog veel meer voordelen. Wij kunnen uw pakje namelijk met spoed/direct, sameday en overnight leveren. Zoals gezegd versturen wij pakjes van alle soorten en maten zowel aan Nederlandse als buitenlandse adressen. Liever niet direct uw pakje versturen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze flexibele opslagmogelijkheden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten levert onze pakketdienst ook op zaterdagen. Buiten zon- en feestdagen kunnen wij dus iedere mogelijke dag een pakje versturen.

Bijzonder snel en betrouwbaar

Ook kunt u bij ons uw pakje aangetekend laten versturen. Dat geeft net dat extra beetje zekerheid om u volledig tot rust te brengen. Om u nog meer op uw gemak te stellen bieden wij ook een gratis verzekering aan bij onze verzendingen. Al met al biedt Pakket-versturen.com dus een bijzonder snelle, betrouwbare en veilige manier om al uw pakketten te verzenden. Op onze website kunt u nog veel meer lezen over ons bedrijf en hoe u via ons een pakje versturen kunt. Ook vindt u daar onze contactinformatie die u kunt gebruiken bij het stellen van vragen of bij het plaatsen van een bestelling.

  Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Contactpersoon:*
  E-mail adres:*
  Telefoon:*
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  captcha
  Vragen / opmerkingen:

  © Copyright. All Rights Reserved