Ga naar hoofdinhoud

Wilt u een pakje versturen maar weet u niet zo goed wie dat voor u kan doen? Pakket-versturen.com staat voor u klaar. Met al ruim 55 jaar ervaring in logistiek heeft pakket-versturen.com al honderden klanten tevreden gesteld. Een pakje versturen kan bij ons 52 weken per jaar, zes dagen per week. Wij versturen uw pakje ongeacht de grootte. Het klassieke pakje is maximaal 175 cm met een maximale omtrek van 300 cm, maar bij ons kunt u zelfs een volledige pallet laten en groot pakket verzenden.

Eenvoudig en snel

Wellicht heeft u al eens van ons gehoord, een internationaal netwerk van dienstverlening over de weg. Onze naam pakket-versturen.com staat voor Precisie, Servicegerichtheid en Betrouwbaarheid, de drie kwaliteiten waar wij al jarenlang op steunen. Daarnaast houden wij het logistieke traject in de gaten van begin tot eind. Iedere overdracht en ontvangst gaan gepaard met een naam en een handtekening. Zo kunt u een pakje versturen, zonder dat u uzelf druk hoeft te maken over het verloop van het vervoer.

Persoonlijk en klantgericht

Wij geloven in een klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze. Er wordt dan ook geen geld uitgegeven aan een dure advertentiecampagne, in plaats daarvan verspreiden onze tevreden klanten mond tot mondreclame. Wij gaan erg persoonlijk te werk en proberen de communicatielijn kort te houden. Op onze website kunt u altijd de laatste ontwikkelingen vinden binnen onze diensten, zoals een pakje versturen. Ook kunt u hier gemakkelijk contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers. Onze openingstijden zijn voor uw gemak erg ruim, en wij werken samen met enkele toonaangevende, solide en betrouwbare partners. Wij kunnen uw pakje altijd voor u traceren en hechten veel waarde aan uw inbreng. Als u niet tevreden bent over de wijze waarop wij uw pakje versturen, dan verzoeken wij u dit meteen te melden. Wij kunnen uw pakje natuurlijk binnen Nederland versturen naar zowel particuliere als zakelijke adressen, maar wij leveren ook buiten Nederland en zelfs buiten Europa. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij ook uw pakje versturen, waar u het ook naartoe wilt laten versturen.

De voordelen van pakket-versturen.com

Maar onze diensten bieden nog veel meer voordelen. Wij kunnen uw pakje namelijk met spoed/direct, sameday en overnight leveren. Zoals gezegd versturen wij pakjes van alle soorten en maten zowel aan Nederlandse als buitenlandse adressen. Liever niet direct uw pakje versturen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze flexibele opslagmogelijkheden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten levert onze pakketdienst ook op zaterdagen. Buiten zon- en feestdagen kunnen wij dus iedere mogelijke dag een pakje versturen.

Bijzonder snel en betrouwbaar

Ook kunt u bij ons uw pakje aangetekend laten versturen. Dat geeft net dat extra beetje zekerheid om u volledig tot rust te brengen. Om u nog meer op uw gemak te stellen bieden wij ook een gratis verzekering aan bij onze verzendingen. Al met al biedt Pakket-versturen.com dus een bijzonder snelle, betrouwbare en veilige manier om al uw pakketten te verzenden. Op onze website kunt u nog veel meer lezen over ons bedrijf en hoe u via ons een pakje versturen kunt. Ook vindt u daar onze contactinformatie die u kunt gebruiken bij het stellen van vragen of bij het plaatsen van een bestelling.

Back To Top