Ga naar hoofdinhoud

U wilt een pakket verzenden en bent op zoek naar een snelle en betrouwbare pakketservice? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een pakket verzenden kunt u bij ons iedere werkdag terecht. Wij bieden u volledige service op maat. U geeft uw wensen door en wij realiseren het.

Eenmalig of periodiek een pakket verzenden

Wij kunnen voor u eenmalig een pakket verzenden, periodieke verzendingen verzorgen of een pakket verzenden op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Wij werken voor particulieren en bedrijven en kunnen voor u kleine verzendingen verzorgen, maar ook uitgebreide palletzendingen.

Geavanceerde postbusservice

Uniek is onze postbusservice. Via deze service bieden wij u de mogelijkheid om desgewenst iedere werkdag uw post vanuit uw postbus bij u op locatie te bezorgen. Zo bespaart u iedere dag tijd, doordat u niet zelf naar uw postbus heen en weer hoeft te rijden. Iedere dag bezorgen wij tussen 08.00 en 09.30 uur uw post op iedere gewenste locatie. Bovendien kunnen wij voor u ook de uitgaande post voor u afleveren bij een businesspoint. In het door u gekozen tijdvak tussen 16.00 uur en 18.00 uur nemen wij zowel uw reguliere post als aangetekende brieven en pakketpost mee. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw post en bent u ervan verzekerd dat dit goed wordt geregeld.

Opslag van uw zendingen

Naast een pakket verzenden en onze uitgebreide haal en breng dienstverlening. Kunt u ook tijdelijk uw zending door ons laten opslaan in onze goed uitgeruste en beveiligde loods. Wij dragen zorg voor de goede ingaande en uitgaande stroom van uw zendingen en houden u op de hoogte van de logistieke situatie. Indien u het complete logistieke traject door ons laat uitvoeren, waarborgen wij voor u de kwaliteit en krijgt u van ons een extra aantrekkelijke korting!

Meer informatie over een pakket verzenden

Een pakket verzenden of pakket versturen kunt u door ons laten doen tegen zeer scherpe tarieven. Voor uitgebreide pakketservices, kunt u een offerte op maat door ons laten opstellen. Op die manier heeft u een compleet overzicht in de prijzen en andere aspecten van onze dienstverlening.

Back To Top