Ga naar hoofdinhoud

Onze pakketdienst kunt u inschakelen voor het verzenden van een klein pakketje tot volledige palletzendingen. Tevens kunt u de opslag en overslag door onze pakketdienst laten verzorgen het uitgebreide sorteercentrum van onze pakketdienst. Wij kunnen voor u de volledige distributie van uw zendingen uit handen nemen.

Klantgerichte pakketdienst

Onze chauffeurs zijn uitermate klantgericht, zijn erg ervaren en zijn zeer representatief. Bij de overdracht van uw zending vragen zij uw klant of relatie om een handtekening, zodat onze pakketdienst direct op de hoogte is van het feit dat de zending op de plaats van bestemming is gearriveerd en afgeleverd.

Spoed leveringen

Een pakket versturen met spoed of met spoed uitgebreide leveringen transporteren is voor ons geen probleem, wij staan graag voor u klaar. Wanneer u een opdracht bij onze pakketdienst aanmeldt, zorgen wij ervoor dat er binnen 30 minuten een chauffeur onderweg is om uw levering op te halen en direct af te leveren op het door u gewenste adres.

Ontvang een offerte op maat

Indien u gebruik wilt maken van onze pakketdienst en een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u uw gegevens naar ons versturen. Via het invulformulier op deze website kunt u eenvoudig en snel uw opdracht omschrijven. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de kosten en dienstverlening. U ontvangt de offerte op maat van onze pakketdienst volledig vrijblijvend, u bent tot niets verplicht.

Back To Top