Ga naar hoofdinhoud

U wilt een pakket versturen met pakketpost? Maak dan gebruik van onze uitgebreide pakketservice. Wij bieden u vele mogelijkheden voor het verzenden van pakketpost. Grote of kleine vormen van pakketpost, korte of lange afstanden, particuliere of zakelijke verzendingen, binnen of buiten Nederland, bij ons kan het allemaal.

Scherpe tarieven voor uw pakketpost

Wij zijn al jaren een betrouwbare partij voor diverse vormen van pakketpost. Met onze concurrerende tarieven en vele verzendmogelijkheden hebben wij al veel mensen en organisaties voorzien van een complete levering op maat.

Pakketpost op maat

Bij ons kunt u het hele jaar door terecht voor een service op maat. Wij staan 52 weken per jaar tot uw beschikking op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur. Alleen op feestdagen zijn wij gesloten. U kunt uw pakketpost zelf via internet volgen door ons track en tracé systeem. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van uw pakketpost zending.

Pakketpost ophalen en afleveren

U kunt uw pakketpost zelf zelf bij ons afleveren of door ons laten ophalen. Onze ervaren chauffeurs komen graag bij u langs en nemen uw pakketten en/of (aangetekende) post mee. Vervolgens zorgen wij dat uw zending snel op de plaats van bestemming wordt bezorgd.

Een vrijblijvende offerte op maat

Indien u meer informatie wilt over onze pakketdienst of een offerte op maat van ons wilt ontvangen voor uw pakketpost. Dan kunt u het formulier op deze website invullen en versturen. Wij nemen uw opdracht graag in behandeling en zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het versturen van pakketpost.

Back To Top