Ga naar hoofdinhoud

Heeft u geen tijd om zelf uw post te versturen? Post versturen wij graag voor u. Wij kunnen uw post bij u thuis of op kantoor komen afhalen en brengen. Dit scheelt u een hoop tijd die u natuurlijk beter zou kunnen besteden.

Ruim 50 jaar ervaring

Onze Pakket-versturen.com Mail Delivery Service is speciaal ingericht om uw post voor u te brengen en pakketpost te versturen. Post versturen wij dagelijks voor u en wij zorgen ervoor dat onze diensten naadloos op uw wensen aansluiten. Wij hebben namelijk al ruim 50 jaar ervaring in de logistieke sector en een persoonlijke benadering is altijd een belangrijke steunpilaar voor ons geweest. Naast uw post versturen willen wij namelijk een betrouwbare en flexibele partner voor u en uw bedrijf zijn.

Onze klantvriendelijke werkwijze

Op onze website kunt u bijvoorbeeld altijd terecht voor de laatste ontwikkelingen in onze diensten, zoals uw post versturen. Ook vindt u hier al onze contactinformatie. Vul gerust het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw post versturen. Daarnaast hanteren wij zeer ruime openingstijden om u tegemoet te treden en werken wij samen met een aantal zeer betrouwbare, toonaangevende en solide partners. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw post zo precies en snel verstuurd wordt als maar kan. Het maakt voor ons niet uit waar naartoe u uw post wilt laten versturen.

Maak u geen zorgen

Wij zorgen voor een spoedige ontvangst bij zowel particuliere als zakelijke adressen. Post versturen binnen Nederland is natuurlijk geen probleem, maar u kunt bij ons uw brieven ook naar andere adressen in Europa en zelfs daarbuiten versturen. Bij een dergelijke dienst verwacht u natuurlijk een stukje flexibiliteit en deze kunnen wij u geven. Wat uw wensen ook zijn, zodra u gebruik gaat maken van onze Pakket-versturen.com Mail Delivery Service hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw inkomende en uitgaande brieven, facturen en schriftelijke herinneringen.

Onze pakketservice

Daarnaast kunt u via de Pakket-versturen.com Mail Delivery Service gebruik maken van de voordelen van onze pakketservice. Wij kunnen dus zowel pakketten als post versturen voor u. Zonder iets af te doen aan onze post breng- en haalservice, blijft het versturen van pakketten onze specialiteit. Of het nu om een klassiek pakket van maximaal 175 cm met een omtrek van maximaal 300 cm gaat of een pakket van groter formaat, wij zullen het met plezier voor u versturen. Wij kunnen zelfs het transport van een volledig pallet voor u regelen. Wij houden toezicht op het volledige logistieke traject en kunnen uw pakket altijd traceren. Iedere overdracht en ontvangst gaan namelijk gepaard met een naam en een handtekening. Dat garanderen wij. Zo bieden wij u meer dan alleen een breng- en haalservice voor uw post. Wilt u meer informatie over onze Pakketservice, Pakket-versturen.com Mail Delivery Service of simpelweg over post versturen? Neem dan eens rustig een kijkje op onze website. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons ervaren personeel.

Back To Top