Pakketten

Pakket versturen met Pakket-versturen.com
 • 52 weken per jaar, 6 dagen per week*
 • Versturen via Pakket-versturen.com
 • Email notificatie, track en tracé*
 • Zelfs een nacht is niet vroeg genoeg

52 weken per jaar, 6 dagen per week

Onze pakketservice werkt 52 weken per jaar en is iedere werkdag bereikbaar voor pakketdiensten. Alleen op feestdagen is onze dienst niet te bereiken. Met onze structuur zijn wij flexibel en kunt u altijd gebruik maken van onze pakketservice.

Uw pakket versturen via Pakket-versturen.com

Wij bieden een zeer uitgebreide pakket service. U kunt met al uw pakketten bij ons terecht. U kunt een zending versturen naar een particulier, een bedrijf, een instelling of een service punt bij u in de regio. Ons personeel is zeer ervaren, representatief en handelen uiterst betrouwbaar.

Email notificatie, track en tracé, verzekering

Door middel van onze directe pakket-versturen.com koppeling, met track en tracé e-mail notificatie kunt u al uw bestellingen op de voet volgen en krijgt u bericht als uw levering op de plaats van bestemming is afgeleverd.

Wenst u liever een nachtlevering ?

Een groot voordeel van pakket-versturen.com is dat u bij ons altijd terecht kunt voor uw pakket, zelfs s’nachts. * vraag naar de voorwaarden.

 

Pakket-versturen.com

Meer informatie

Post

Post Service
 • Geen omkijken meer met onze
 • Post Breng- & Haalservice
 • Dagelijks op bestemming
 • Service op maat

pakket-versturen.com zorgt voor uw post

Geen tijd om iedere dag uw post op te halen en en weg te brengen? Geen nood, pakket-versturen.com zorgt voor uw post!

Breng – en haalservice

Met onze post breng – en haalservice, brengen en halen wij uw post op dagen dat u dat wilt bij u op locatie. Desgewenst komen wij iedere dag bij u op kantoor om uw post af te leveren en op te halen.

Dagelijks op bestemming

Wij halen en brengen zowel uw reguliere post als aangetekende brieven dagelijks op uw bestemming. Ook kunt u via onze post breng – en haalservice een pakket versturen.

Service op maat

U kunt uw post laten brengen en halen op de dagen dat u dat wilt. Wij zijn zeer flexibel en staan graag voor u klaar. Vraag nu een offerte op maat aan!

Meer informatie

Express

geen pakket is te groot
 • Uw pakket sneller bij uw klant
 • Niet morgen maar vandaag
 • Binnen 30 minuten onderweg (ACTIE!)
 • Direct / spoed, sameday of overnight

Uw pakket sneller bij uw klant

Onze Express Service kunt u iedere werkdag bereiken van 10.00 tot 22.00 uur. Wij zorgen dat uw pakket sneller bij uw klant arriveert. *let op de voorwaarden.

Niet morgen maar vandaag

U kunt onze pakketservice inschakelen voor een spoedklus, waarbij wij een pakketje of volledige palletzending ophalen en niet morgen, maar vandaag afleveren op de gewenste locatie.

Binnen 30 minuten onderweg naar u (ACTIE!!)

Op het moment dat u een spoed levering bij ons aanmeldt, zijn onze chauffeurs na acceptatie binnen 30 minuten naar u onderweg.

Direct / spoed, sameday of overnight

Zelfs voor een Direct / spoed, sameday of overnight levering hanteren wij zeer scherpe tarieven en kunt u goedkoop een pakket verzenden en laten leveren op iedere gewenste locatie.

Meer informatie

Opslag en Overslag

Opslag & Overslag
 • Opslag geregeld
 • Inpakken, verpakken, ompakken
 • Producten, Pallets en Rolcontainers
 • Klantgericht en betrouwbaar

Opslag geregeld

Opslag is bij pakket-versturen.com zo geregeld. Desgewenst kunnen wij het complete logistieke traject uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en alles met een gerust hart kunt overdragen aan ons.

In-, ver-, ompakken, verzenden & retourneren

Indien u wensen heeft omtrent de uitgaande en terugkerende stroom van uw goederen kunnen wij dit in overleg voor u uitvoeren. Hierbij spreken ze van E-fulfilment waarbij u kunt denken aan het inpakken en ompakken van uw stukgoed alsmede het verzenden, retourneren en voorraadbeheer. Wij garanderen kwaliteit en een extra scherpe prijs wanneer u het complete logistieke traject aan ons uitbesteed!

Pallets en rolcontainers

De mogelijkheden voor opslag en overslag zijn bij ons groot. U kunt bij ons terecht voor de opslag en overslag van pallets en rolcontainers.

Klantgericht en betrouwbaar

Onze pakketdienst werkt zeer klantgericht en uiterst betrouwbaar. Als klant kunt u al uw wensen kenbaar maken, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien heeft u bij ons altijd een compleet inzicht in de inkomende stroom goederen.

Meer informatie

Post versturen

Heeft u geen tijd om zelf uw post te versturen? Post versturen wij graag voor u. Wij kunnen uw post bij u thuis of op kantoor komen afhalen en brengen. Dit scheelt u een hoop tijd die u natuurlijk beter zou kunnen besteden.

Ruim 50 jaar ervaring

Onze Pakket-versturen.com Mail Delivery Service is speciaal ingericht om uw post voor u te brengen en pakketpost te versturen. Post versturen wij dagelijks voor u en wij zorgen ervoor dat onze diensten naadloos op uw wensen aansluiten. Wij hebben namelijk al ruim 50 jaar ervaring in de logistieke sector en een persoonlijke benadering is altijd een belangrijke steunpilaar voor ons geweest. Naast uw post versturen willen wij namelijk een betrouwbare en flexibele partner voor u en uw bedrijf zijn.

Onze klantvriendelijke werkwijze

Op onze website kunt u bijvoorbeeld altijd terecht voor de laatste ontwikkelingen in onze diensten, zoals uw post versturen. Ook vindt u hier al onze contactinformatie. Vul gerust het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw post versturen. Daarnaast hanteren wij zeer ruime openingstijden om u tegemoet te treden en werken wij samen met een aantal zeer betrouwbare, toonaangevende en solide partners. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw post zo precies en snel verstuurd wordt als maar kan. Het maakt voor ons niet uit waar naartoe u uw post wilt laten versturen.

Maak u geen zorgen

Wij zorgen voor een spoedige ontvangst bij zowel particuliere als zakelijke adressen. Post versturen binnen Nederland is natuurlijk geen probleem, maar u kunt bij ons uw brieven ook naar andere adressen in Europa en zelfs daarbuiten versturen. Bij een dergelijke dienst verwacht u natuurlijk een stukje flexibiliteit en deze kunnen wij u geven. Wat uw wensen ook zijn, zodra u gebruik gaat maken van onze Pakket-versturen.com Mail Delivery Service hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw inkomende en uitgaande brieven, facturen en schriftelijke herinneringen.

Onze pakketservice

Daarnaast kunt u via de Pakket-versturen.com Mail Delivery Service gebruik maken van de voordelen van onze pakketservice. Wij kunnen dus zowel pakketten als post versturen voor u. Zonder iets af te doen aan onze post breng- en haalservice, blijft het versturen van pakketten onze specialiteit. Of het nu om een klassiek pakket van maximaal 175 cm met een omtrek van maximaal 300 cm gaat of een pakket van groter formaat, wij zullen het met plezier voor u versturen. Wij kunnen zelfs het transport van een volledig pallet voor u regelen. Wij houden toezicht op het volledige logistieke traject en kunnen uw pakket altijd traceren. Iedere overdracht en ontvangst gaan namelijk gepaard met een naam en een handtekening. Dat garanderen wij. Zo bieden wij u meer dan alleen een breng- en haalservice voor uw post. Wilt u meer informatie over onze Pakketservice, Pakket-versturen.com Mail Delivery Service of simpelweg over post versturen? Neem dan eens rustig een kijkje op onze website. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons ervaren personeel.

  Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Contactpersoon:*
  E-mail adres:*
  Telefoon:*
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  captcha
  Vragen / opmerkingen:

  © Copyright. All Rights Reserved