Pakketten

Pakket versturen met Pakket-versturen.com
 • 52 weken per jaar, 6 dagen per week*
 • Versturen via Pakket-versturen.com
 • Email notificatie, track en tracé*
 • Zelfs een nacht is niet vroeg genoeg

52 weken per jaar, 6 dagen per week

Onze pakketservice werkt 52 weken per jaar en is iedere werkdag bereikbaar voor pakketdiensten. Alleen op feestdagen is onze dienst niet te bereiken. Met onze structuur zijn wij flexibel en kunt u altijd gebruik maken van onze pakketservice.

Uw pakket versturen via Pakket-versturen.com

Wij bieden een zeer uitgebreide pakket service. U kunt met al uw pakketten bij ons terecht. U kunt een zending versturen naar een particulier, een bedrijf, een instelling of een service punt bij u in de regio. Ons personeel is zeer ervaren, representatief en handelen uiterst betrouwbaar.

Email notificatie, track en tracé, verzekering

Door middel van onze directe pakket-versturen.com koppeling, met track en tracé e-mail notificatie kunt u al uw bestellingen op de voet volgen en krijgt u bericht als uw levering op de plaats van bestemming is afgeleverd.

Wenst u liever een nachtlevering ?

Een groot voordeel van pakket-versturen.com is dat u bij ons altijd terecht kunt voor uw pakket, zelfs s’nachts. * vraag naar de voorwaarden.

 

Pakket-versturen.com

Meer informatie

Post

Post Service
 • Geen omkijken meer met onze
 • Post Breng- & Haalservice
 • Dagelijks op bestemming
 • Service op maat

pakket-versturen.com zorgt voor uw post

Geen tijd om iedere dag uw post op te halen en en weg te brengen? Geen nood, pakket-versturen.com zorgt voor uw post!

Breng – en haalservice

Met onze post breng – en haalservice, brengen en halen wij uw post op dagen dat u dat wilt bij u op locatie. Desgewenst komen wij iedere dag bij u op kantoor om uw post af te leveren en op te halen.

Dagelijks op bestemming

Wij halen en brengen zowel uw reguliere post als aangetekende brieven dagelijks op uw bestemming. Ook kunt u via onze post breng – en haalservice een pakket versturen.

Service op maat

U kunt uw post laten brengen en halen op de dagen dat u dat wilt. Wij zijn zeer flexibel en staan graag voor u klaar. Vraag nu een offerte op maat aan!

Meer informatie

Express

geen pakket is te groot
 • Uw pakket sneller bij uw klant
 • Niet morgen maar vandaag
 • Binnen 30 minuten onderweg (ACTIE!)
 • Direct / spoed, sameday of overnight

Uw pakket sneller bij uw klant

Onze Express Service kunt u iedere werkdag bereiken van 10.00 tot 22.00 uur. Wij zorgen dat uw pakket sneller bij uw klant arriveert. *let op de voorwaarden.

Niet morgen maar vandaag

U kunt onze pakketservice inschakelen voor een spoedklus, waarbij wij een pakketje of volledige palletzending ophalen en niet morgen, maar vandaag afleveren op de gewenste locatie.

Binnen 30 minuten onderweg naar u (ACTIE!!)

Op het moment dat u een spoed levering bij ons aanmeldt, zijn onze chauffeurs na acceptatie binnen 30 minuten naar u onderweg.

Direct / spoed, sameday of overnight

Zelfs voor een Direct / spoed, sameday of overnight levering hanteren wij zeer scherpe tarieven en kunt u goedkoop een pakket verzenden en laten leveren op iedere gewenste locatie.

Meer informatie

Opslag en Overslag

Opslag & Overslag
 • Opslag geregeld
 • Inpakken, verpakken, ompakken
 • Producten, Pallets en Rolcontainers
 • Klantgericht en betrouwbaar

Opslag geregeld

Opslag is bij pakket-versturen.com zo geregeld. Desgewenst kunnen wij het complete logistieke traject uit handen nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en alles met een gerust hart kunt overdragen aan ons.

In-, ver-, ompakken, verzenden & retourneren

Indien u wensen heeft omtrent de uitgaande en terugkerende stroom van uw goederen kunnen wij dit in overleg voor u uitvoeren. Hierbij spreken ze van E-fulfilment waarbij u kunt denken aan het inpakken en ompakken van uw stukgoed alsmede het verzenden, retourneren en voorraadbeheer. Wij garanderen kwaliteit en een extra scherpe prijs wanneer u het complete logistieke traject aan ons uitbesteed!

Pallets en rolcontainers

De mogelijkheden voor opslag en overslag zijn bij ons groot. U kunt bij ons terecht voor de opslag en overslag van pallets en rolcontainers.

Klantgericht en betrouwbaar

Onze pakketdienst werkt zeer klantgericht en uiterst betrouwbaar. Als klant kunt u al uw wensen kenbaar maken, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bovendien heeft u bij ons altijd een compleet inzicht in de inkomende stroom goederen.

Meer informatie

Postpakketten verzenden

Wilt u enkele postpakketten verzenden, maar weet u niet zo goed waar vandaan? Welkom bij Pakket-versturen.com, dé service die al jarenlang post en postpakketten verzendt. Pakket-versturen.com werkt servicegericht, precies en betrouwbaar, deze drie behoren al jaren tot de sterkste eigenschappen van ons bedrijf. Wij hechten veel waarden aan precisie en zorgen er zo voor dat alle postpakketten die u wilt verzenden, zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomen. Bij ons gaat de overdracht en ontvangst alleen met naam en handtekening. Deze nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat u ons kunt vertrouwen met ieder pakketje dat u wenst te verzenden. De meeste pakken die wij verzenden zijn maximaal 175 cm met een omtrek van maximaal 300 cm. U kunt bij ons echter ook kleinere postpakketten verzenden van maximaal 50 cm met een maximale omtrek van 110 cm. Postpakketten verzenden die groter zijn dan de bovengenoemde maten kan echter ook en wij kunnen zelfs een pallet versturen met onze pakketpost als u dat wenst.

Klantvriendelijke service

Wij werken uiterst klantgericht en houden altijd rekening met uw wensen. Zo maken wij gebruik van zeer ruime openingstijden om u tegemoet te treden en werken wij het liefst persoonlijk met u samen. Wij bieden een flexibele service in het ophalen, verzenden, en retourneren van al uw postpakketten. Daarnaast werken wij samen met partners die stuk voor stuk betrouwbaar, solide en toonaangevend zijn. Op onze website kunt u altijd de laatste informatie vinden over onze diensten, zoals postpakketten verzenden.

Korte communicatielijnen

Ook kunt u altijd contact met onze pakketdienst opnemen, of u nu meteen uw postpakketten door ons wilt laten verzenden of dat u slechts een vraag heeft. Kijk dan even naar het contactformulier. Ook horen wij graag van u als u niet tevreden bent over de wijze waarop wij postpakketten verzenden. Wij blijven onze diensten immers altijd verbeteren. Wij maken geen gebruik van dure advertentiecampagnes, maar onze tevreden klanten maken mond tot mondreclame voor ons. Wanneer wij postpakketten verzenden voor u, houden we de communicatielijn het liefst erg kort. Zo weten we allebei meteen waar we aan toe zijn.

Voordelen van onze service

Maar Pakket-versturen.com biedt haar klanten nog veel meer voordelen. Wij leveren bijvoorbeeld met spoed/direct, sameday en overnight. Zo garanderen wij u dat uw postpakketten zo snel mogelijk ontvangen worden. Ook bieden wij opslagmogelijkheden voor als uw pakket niet direct verzonden moet worden. Postpakketten verzenden wij zowel binnen als buiten Nederland. U kunt bij ons uw pakket zelf naar een bestemming buiten Europa laten verzenden. Wij verzenden uw postpakketten 52 weken per jaar en zes dagen per week. Alleen op zon- en feestdagen kunnen wij niet uw postpakketten verzenden. Wel kunt u uw pakketjes altijd aangetekend laten versturen bij ons. Bovendien bieden wij u een gratis verzekering aan bij u verzending, zodat u werkelijk zorgeloos uw pakketje aan onze koeriers kunt overhandigen.

Bekijk gerust onze website

Neem gerust eens een kijkje op onze website en lees meer over onze diensten en onze manier van werken. Ook vindt u daar alle contactinformatie die u nodig heeft en nog veel meer. Als u nog vragen heeft over het versturen van postpakketten, dan horen wij het graag.

  Ja, ik wil graag informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Contactpersoon:*
  E-mail adres:*
  Telefoon:*
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  captcha
  Vragen / opmerkingen:

  © Copyright. All Rights Reserved