Ga naar hoofdinhoud

Wilt u enkele postpakketten verzenden, maar weet u niet zo goed waar vandaan? Welkom bij Pakket-versturen.com, dé service die al jarenlang post en postpakketten verzendt. Pakket-versturen.com werkt servicegericht, precies en betrouwbaar, deze drie behoren al jaren tot de sterkste eigenschappen van ons bedrijf. Wij hechten veel waarden aan precisie en zorgen er zo voor dat alle postpakketten die u wilt verzenden, zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomen. Bij ons gaat de overdracht en ontvangst alleen met naam en handtekening. Deze nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat u ons kunt vertrouwen met ieder pakketje dat u wenst te verzenden. De meeste pakken die wij verzenden zijn maximaal 175 cm met een omtrek van maximaal 300 cm. U kunt bij ons echter ook kleinere postpakketten verzenden van maximaal 50 cm met een maximale omtrek van 110 cm. Postpakketten verzenden die groter zijn dan de bovengenoemde maten kan echter ook en wij kunnen zelfs een pallet versturen met onze pakketpost als u dat wenst.

Klantvriendelijke service

Wij werken uiterst klantgericht en houden altijd rekening met uw wensen. Zo maken wij gebruik van zeer ruime openingstijden om u tegemoet te treden en werken wij het liefst persoonlijk met u samen. Wij bieden een flexibele service in het ophalen, verzenden, en retourneren van al uw postpakketten. Daarnaast werken wij samen met partners die stuk voor stuk betrouwbaar, solide en toonaangevend zijn. Op onze website kunt u altijd de laatste informatie vinden over onze diensten, zoals postpakketten verzenden.

Korte communicatielijnen

Ook kunt u altijd contact met onze pakketdienst opnemen, of u nu meteen uw postpakketten door ons wilt laten verzenden of dat u slechts een vraag heeft. Kijk dan even naar het contactformulier. Ook horen wij graag van u als u niet tevreden bent over de wijze waarop wij postpakketten verzenden. Wij blijven onze diensten immers altijd verbeteren. Wij maken geen gebruik van dure advertentiecampagnes, maar onze tevreden klanten maken mond tot mondreclame voor ons. Wanneer wij postpakketten verzenden voor u, houden we de communicatielijn het liefst erg kort. Zo weten we allebei meteen waar we aan toe zijn.

Voordelen van onze service

Maar Pakket-versturen.com biedt haar klanten nog veel meer voordelen. Wij leveren bijvoorbeeld met spoed/direct, sameday en overnight. Zo garanderen wij u dat uw postpakketten zo snel mogelijk ontvangen worden. Ook bieden wij opslagmogelijkheden voor als uw pakket niet direct verzonden moet worden. Postpakketten verzenden wij zowel binnen als buiten Nederland. U kunt bij ons uw pakket zelf naar een bestemming buiten Europa laten verzenden. Wij verzenden uw postpakketten 52 weken per jaar en zes dagen per week. Alleen op zon- en feestdagen kunnen wij niet uw postpakketten verzenden. Wel kunt u uw pakketjes altijd aangetekend laten versturen bij ons. Bovendien bieden wij u een gratis verzekering aan bij u verzending, zodat u werkelijk zorgeloos uw pakketje aan onze koeriers kunt overhandigen.

Bekijk gerust onze website

Neem gerust eens een kijkje op onze website en lees meer over onze diensten en onze manier van werken. Ook vindt u daar alle contactinformatie die u nodig heeft en nog veel meer. Als u nog vragen heeft over het versturen van postpakketten, dan horen wij het graag.

Back To Top