Ga naar hoofdinhoud

Een pakket versturen was nog nooit zo gemakkelijk. pakket-versturen.com is hét adres voor het ophalen, opslaan, transporteren en uitreiken van pakketzendingen, palletzendingen en voor het verzenden en retourneren van uw stukgoed. pakket-versturen.com werkt uitsluitend met naam en handtekening voor ontvangst en overdracht. Zonder dit leveren wij niet en halen wij niet op. Dit biedt zekerheid voor ons en voor u als klant!

Pakket versturen in allerlei vormen

Bij ons kunt u terecht voor allerlei verzendingen. Wij verzorgen verzendingen naar zakelijke en particuliere adressen in heel Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. U kunt onze pakketdienst inschakelen voor het versturen van een klein pakketje tot volledige palletverzendingen. Een groot voordeel van pakket-versturen.com is dat u bij ons altijd terecht kunt met uw pakket, ongeacht de grootte daarvan. Voorbeelden zijn:

  • Een pakket tot max 50 cm met een max. omtrek van 110 cm (klein pakket)
  • Een pakket tot max 175 cm met een max. omtrek van 300 cm (classic pakket)
  • Een pakket groter dan bovenstaande
  • Een pallet versturen | Minipallet, Europallet en/of Blokpallet

 

Zelfs in de nacht, leveren wij uw pakket !

 

Compleet logistiek traject

Wij kunnen voor uw organisatie het complete logistieke traject uit handen nemen. Door onze korte communicatielijnen en persoonlijke service, zijn wij in staat om betrouwbaar en snel uw stukgoed te verzenden, te retourneren en/of op te slaan. Hiermee voorzien wij u van een dienstverlening op maat.

Meer informatie of een pakket versturen?

Heeft u een vraag over een pakket versturen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Laat het ons weten door het formulier op deze website in te vullen en te versturen of via onze klantenservice.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Back To Top